Angyali kristály masszázs

A tibeti kristálymasszázsban a leginkább használt kő a Hegyikristály, a kövek közül a legáltalánosabb, gyógyító erővel bíró kő, mivel az összes csakrához, minden betegséghez (fizikai és mentális) használható.
A teljes ellazulás érdekében használunk még kristály és tibeti hangtálakat is, melyek pozitív rezgéseikkel hozzájárulnak a testben, lélekben lezajlódó folyamatokhoz. Illetve kvarckristályból kézi megmunkálással készült piramist melynek a hangja szinte angyali, transzcendentális szépségű, több hang kombinációjának az ötvözete.

A masszázst egy rövid beszélgetés előzi meg, ami segít egymásra hangolódni. Választunk illóolajat és angyalkártyát húzunk.
Az aura tisztítása után különböző technikák segítségével az adott problémákkal foglalkozunk. A masszázst egy kellemes „kristályágy” technikával koronázzuk meg, mellyel egy erős energetikai tér jön létre körülötted. Ez a testnek és szellemnek is csodás. A masszázs végén minden negatív energiát leföldelünk, így a test teljes harmóniába kerül.
Az Arkangyalok támogatásával a masszázs ideje alatt folyamatos gyógyító energiák a testi és lelki szinten történő újjászületést segítik. A masszázs alatt lágy, meditatív zene szól, ami elősegíti a lazulást, relaxálást és a keletkezett blokkok feloldódását. Az energiagyógyászat szerint létezik olyan meghatározás is, hogy ezek a mágikus eszközök, kaput képeznek a mindent körülölelő láthatatlan energia és a fizikai anyag között. Ezen technikák összehangolásával született meg ez a csodálatos gyógyító kezelés, aminek az Angyali kristálymasszázs nevet adtam.

A masszázs ruhában a kristályok és a kéz finom érintésével történik, ami alatt feltöltődünk energiával, nyugalom áraszt el. A kristályok kifejtik jótékony hatásukat, gondolataink pozitívabbá válnak, és testünkben, lelkünkben beindul a regenerálódási folyamat. Harmóniába kerülünk önmagunkkal. Az egyetlen amire szükségünk lesz az az, hogy kényelmes testhelyzetben lazíts és élvezd a nagy tudással bíró eszközök pozitív rezgéseit.

Kezelés időtartama 90 perc

kezelés árak:

Ára: 14,000 Ft / alkalom

Várlak szeretettel!💕
Anita Braun
06301833009