Illatrelaxáció

Relaxáltál már együtt egy illattal?

Látogass el különleges programunka , ahol az illatrelaxáció különleges világába kalauzolunk Téged. A mély, tiszta, szakrális olajok hatására sokkal könnyebb az ellazulás és egy magasabb minőségben láthatjuk majd problémáinkat és személyiségünket.

Az esszenciák számos jótékony hatása van ,közül az egyik legjelentősebb maguknak az illatoknak a stresszoldó hatása, illetve az a tulajdonságuk, hogy erőteljesen képesek hatni érzelmeinkre Hozzá segítenek ahhoz, hogy elengedd a belső feszültségeidet és megérkezz önmagadba. Finoman hangolnak energetikailag és emocionálisan.

Az illatokkal való belső munkában meghatározó szerepe van annak, hogy milyen illattal dolgozol. Mindegyik sajátos útra hív, egyedi módon kísér és támogat asszerint, hogy milyen szubtilis hatásokkal rendelkezik az adott esszencia.

MIRE SZÁMÍTHATSZ?

Minden foglalkozáson egy vagy több illattal, vagy akár több illat keverékével ismerkedünk meg. Először röviden átbeszéljük, hogyan alkalmazható az adott olaj, milyen folyamatokat indít el bennünk testi-lelki-energetikai szinten.
Ezután legzőgyakorlatot végzünk a kapott olajjal , majd néhány egyszerű nyújtózó jógagyakorlat következik, ami előkészíti az adott olajhoz illeszkedő relaxációs gyakorlatot. Majd az aktuális esszenciát bemasszírozzuk magunkba, illetve belélegezzük, és következik a relaxáció .

A relaxáció tematikája változó lehet. Egyes esszenciák az elmélyülést segítik, mások különböző érzelmeket szabadíthatnak fel bennünk, így mindig a hatásukhoz legmegfelelőbb relaxációs technikát fogjuk alkalmazni.

SOK SZERETETTEL VÁRLAK!

A PROGRAMOT TARTJA : Napcsillag Anita
Időtartam: 75 perc,
Ára: 5,500 Ft / fő