Reiki

A TERMÉSZETES GYÓGYULÁSI FOLYAMAT ÉS A REIKI KEZELÉS

A reiki japán eredetű kézrátételes gyógymód és önfejlesztő módszer, melynek legkönnyebben megtapasztalható formája a reiki kezelés, mely az energiagyógyászat egyik legismertebb formája.

Szervezetünk veleszületett képessége a regenerálódás és a gyógyulás. Amikor egészségesek vagyunk a testünk természetes módon képes áramoltatni azt a finom energiát, mely felelős a folyamatos egyensúly állapot fenntartásáért. Legtöbbször ezt észre se vesszük a mindennapok során, csak ha már megbillent az egyensúly és a különböző fizikai tünetek elkezdenek jelentkezni.
Ha az életünkben túl sok a stressz, a negatív érzelmi feszültség, a túlhajszoltság következtében nincs idő a megfelelő regenerációra először a szervezetünk energetikai rendszere merül le, majd az immunrendszer legyengülésével különböző tünetek formájában megjelenik a betegség, ahogy a köznyelv fogalmaz.

MIKÉNT HAT A REIKI ENERGETIKAI KEZELÉS ILYEN ESETEKBEN?

Míg a hagyományos orvoslás főként a tünetek enyhítésére (elnyomására) koncentrál, addig a reiki kezelés a toxinok és az energetikai blokkok feloldásával a szervezet öngyógyító képességét támogatja, ezzel végső soron a gyökérok oldódik meg. Vitalizál, energiával tölt fel, erősíti az immunrendszered. Sőt ennél is több! Harmonizál, kiegyensúlyoz, megszünteti a zavaró gondolatokat, elcsitítja a hullámzó érzelmeket, önmagad lényegéhez térsz vissza a Jikiden Reiki energetikai kezelés segítségével.
Egyaránt igénybe veheted ezt a terápiát megelőzésre épp úgy, mint a legkülönbözőbb fizikai és pszichés tünetek enyhítésére, a gyógyulási folyamatok felgyorsítására. Biztonságosan együtt alkalmazható az orvosi kezelésekkel és más terápiák kiegészítéseként is.
A javulás akut esetekben legtöbbször igen gyors, de ez függ attól is, szervezeted természetes védekező rendszere mennyire aktív. Ha túl sok gyógyszert szedsz/ túl egészségtelenül táplálkozol és emiatt sok toxin van lerakódva a testedben, a gyógyulás folyamata lassabb lehet. Általában néhány általános vagy speciális reiki kezeléssel (pl. lázcsillapítás, méregtelenítés, mentális oldás) igen gyors a közérzet javulása. Krónikus betegségek esetében több idő szükséges a kívánt állapot eléréséhez és ilyenkor mindenképpen többször kell a kezelést megismételni.
Kíváncsi vagy a reiki kezelés azonnal megmérhető energetikai hatásaira?

MI MINDENRE JÓ MÉG A REIKI KEZELÉS?

A reiki kezelés során már azelőtt érzékelhetőek az energetikai blokkok, toxin felhalmozódások, mielőtt a fizikai tünetek megjelennének támogatja a test méregtelenítő folyamatait Megszünteti a kimerültséget és a dekoncentrációt elsősegélyként – alkalmazd a reiki kezelést vágás, zúzódás, horzsolás, égés, törés (kiegészítve orvosi ellátással) esetén. fájdalomcsillapításra – bármilyen eredetű fájdalom hatékonyan csillapítható, legyen szó akut vagy krónikus esetről.stresszoldás – a reiki kezelés hatékonyan oldja a feszültséget, megszünteti a zavaros gondolatokat, relaxáló hatású pszichés problémák kezelése

A reiki kezelés teljesen biztonságos. Bármilyen állapotú, korú emberen alkalmazható minden helyzetben. Nincsenek speciális kivételek sem. Eszköznélkülisége, egyszerűsége révén mindenki képes használni önmagán és másokon egyformán.

KELL-E HINNI A REIKI KEZELÉSBEN?

Nem szükséges. Hittől függetlenül bárki megtapasztalhatja annak pozitív hatását. Bár nem mindenki érzékeli egyformán az energia érzetet, a reiki kezelés vitalizáló, ellazító hatása, hogy javul a közérzet kézzelfoghatóan tapasztalható jelenség. Energia kezelés adható állatoknak és növényeknek is, ahol eleve kizárható a hit kérdése.

ALKALMAZHATÓ-E GYÓGYSZEREK, MÁS KIEGÉSZÍTŐ KEZELÉSEK A REIKI TERÁPIA MELLETT?

A reiki kezelés egyértelműen önállóan is megállja a helyét a hatékonyságában és számos fizikai és pszichés eredetű problémánál hatékony segítség.
Hasonlóan támogatja a hagyományos orvosi kezeléseket és felerősíti az alternatív gyógymódok hatását, így azokkal együtt is alkalmazható. Csökkenthető vele a gyógyszerek mellékhatása. Ha valamilyen gyógyszert szedsz, vagy kezelés alatt állsz pl. kemo/sugárterápia, akkor is biztonságosan használható.

A reiki kezelés menete:

A kezelés során a páciens kényelmes öltözetben elhelyezkedik a kezelő ágyon, majd egy takaróval betakarva pihen. Halk, kellemes gyógyító zene szól, majd a terapeuta a kezét helyezi a páciens fejére, és teste bizonyos részeire. Érdemes a kezelésre nyugodt gyomorral érkezni.

Reiki kezelés árak:

Kezelés időtartama 60 perc

Ára: 12,000 Ft