2021.07.08-11. – Jógatábor a Rádhé Resort & Syám Meditációs és Rendezvényközpontban!

Nagy szeretettel invitállak elvonulásomra, amely 2021. Július 8 és 11.-e között lesz, Somogyvámoson! 4 napra elvonulunk a somogyi dombok közé.

A Rádhé Resort mennyei ételei, kényelmes apartmanjai és gondoskodása, a csodás madárcsiripeléstől hangos környezet, a közeli Krisnavölgy szellemisége, az együttlét, a közös meditációk és jógaórák együtt elrepítenek egy varázslatos világba. Gyere és győződj meg róla személyesen!

A Rádhé Resort és Syám Meditációs és Rendezvényközpont Magyarország egyik legszebb táján, a Somogyi-dombság szívében helyezkedik el, Somogyvámoson.

Időpont : 2021. Július 8-11.
Helyszín: 8699 Somogyvámos, Táncsics M. u. 7.

Csodás 4 napot fogunk eltölteni ezen a mesés helyen. Gyere, éljük át együtt a  feltöltődést és pihenést.

Álomszép környezetben, egészséges és tápláló ételekkel, meseszép helyszínen várunk minden feltöltődni vágyó kezdő és haladó gyakorlót. A részvételhez nem kell jógatapasztalat.

Az ár tartalmazza a szállást az ország legkeresettebb jógatábor helyszínén, a somogyvámosi Rádhé Resortban, modern, felszerelt apartmanokban, napi három bőséges, több fogásos vegetáriánus étkezést, a szabadtéri medence használatát, napi 2 komplex jógafoglalkozást és a programokat. Lesz hangfürdő, mantratánc, mesemeditáció, mesés  programokkal várunk melyeknek  a Resort földszinti, nagy, világos és légkondicionált 130 nm-es jógaterme ad otthont.
A tábor alatt teljes ellátást biztosítunk, nincs semmilyen rejtett költség.

Ezeken kívül – kedvünk szerint tudunk – kirándulni, strandolni és kötetlenül kapcsolódni, örülni egymásnak. Tehát nem egész nap fogunk a meditációs teremben ülni, hanem kihasználva a hely adottságait és a közösség lehetőségeit, tapasztaljuk a természet, külvilág és egymás szépségeit is. A jóga sem kötelező, tapasztald meg a szabadság érzését , és érezd jól magad .

A tábort vezeti: Braun Anita
Drága kollégáim: Kútvölgyi Gabi és Szolnok Judit
Részvételi díj: 84900ft

Helyszín:
Rádhé Resort & Syám Meditációs és Rendezvényközpont, Somogyvámos
http://www.radheresort.hu/

Elhelyezés:
2-3-4 ágyas szobákban, stúdió apartmanokban vagy 2 hálószobás dupla fürdőszobás családi apartmanokban. Minden apartman új építésű, provence-i stílusban berendezett, felszerelt mini konyhával, pihenő terasszal rendelkezik.

A részvételi díj tartalmazza:
Szállást teljes ellátással, az összes foglalkozást, szabadtéri úszómedence használatát, parkolást és minden adót.

Ellátás:
Változatos, ízletes és BŐSÉGES vegetáriánus reggeli, ebéd és vacsora indiai, magyar és olasz ízekben. Az alapanyagok nagy része a település bio-és öko gazdálkodásból kerül ki.

Utazás:
telekocsis rendszerben, aminek szervezésében segítünk

Jelentkezés:
– személyesen Braun Anitnál a studióban
vagy telefonon: 06301833009
– e-mailben: brauna18@gmail.com

A helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, és a befizetések sorrendjében töltjük fel őket, ezért érdemes minél hamarabb lefoglalni a helyed.

A részvételi díjat befizetheted:
-személyesen készpénzben
-átutalással
A tábor díjja: 84900 ft
Van lehetőség részletfizetésre is .
Korai befizetés esetén május 15.- ig 79900ft !!!
A helyedet 30% előleg befizetésével tudod lefoglalni.

Lemondás esetén a részvételi díjból levonásra kerül:
Június 15.-ig beérkezett lemondás esetén: a részvételi díj 50%-a
– június 15.-e után a részvételi díjat nem tudjuk sajnos visszautalni.

További tudnivalók:
– Háziállatot sajnos nem tud a szállás elhelyezni.

Ha bármilyen kérdésed van, keress bizalommal.

Bemutatkozás:

A nevem Braun Anita a Napcsillag jógastudió megálmodója és szakmai vezetője vagyok. 2012-ben kezdtem el jógázni azóta a  lételememmé vált a jóga. Éreztem, hogy amit ezáltal a mozgásforma által kapok, azt szeretném átadni másoknak is. Jógaoktatással és doterrás illóolajok tanácsadásával 2016 óta foglalkozom. Emelett  csoportos hangfürdőket és egyéni hangtál kezeléseket is tartok. Tudásszomjam végtelen, a jóga minden ága érdekel. Elvégeztem a hatha jóga, a yin jóga, az ariel silk/ tisu jóga, a gyermek és családijóga oktatói képzéseket, majd a kismama és babás jógaoktatói képzést és a hot jóga átfogó képzést is. Mindezek mellett tovább képzem magam folyamatosan nem csak a jógában hanem az illóolajak és a hangtálak világában is. A jóga, a hang és az illatok rezgése erősítik egymást, de külön-külön is fantasztikusak és van bennük valami közös,  képesek visszaadni a test és a lélek egyensúlyát és mind a három emeli a rezgésszintünket. Amikor megérkezünk  a matracunkra, egy teljesen más világba csöppenünk, a jelen pillanatba.

Mit jelent nekem a jóga?

Kapcsolódás önmagamhoz, testi-lelki fejlődés. Megtanultam általa elcsendesedni, figyelni magamra és másokra, türelmesnek lenni, koncentrálni, a jelen pillanatban élni, de ami a legfontosabb SZERETNI és ELFOGADNI ÖNMAGAM!
Szeretném, ha te is rálelnél ezekre a csodálatos kincsekre a jóga órák által!

Gabi így ír magáról:

„Kutvölgyi Gabi vagyok, pedagógus, játszóházvezető és mesélő.
Kicsi korom óta körbevesz a zene, a tánc, a színház és a mesék világa.
Több, mint 30 éve dolgozom pedagógusként gyerekekkel és felnőttekkel.
Tánciskolát vezettem, ahol a mozgás öröme, az együtt töltött idő volt fontos számunkra.
Több továbbképzésen is részt vettem, hogy segítse a munkámat:
– NLP alaptanfolyam
– Pránanadi képzések
– Kézműves és bábkészítő workshopok
– Alapfokú Tai Chi tanfolyam
– Latin táncok továbbképzés
– 3 éves alkotó- fejlesztő meseterapeuta képzés

Az általam kínált órák:
MeseMeditáció: Meditatív élőszavas mesehallgatás, felvezető feladatokkal, játékkal.
Érzelemfelszabadító, feszültségoldó, megoldást kereső, befelé is figyelő foglalkozás.

Mantratánc: Az öröm, felszabadultság kifejezése a tánc segítségével. Önmagunk megélése, elfogadása és  kapcsolódás másokhoz. A táncmozdulatok és az óra elején megfogalmazott szankalpa ismételgetése bátorító, erősítő hatású. Az óra teljes kikapcsolódást biztosít.”

Judit így Ír magáról:

„Szolnok Judit vagyok, felnőtt- és gyermekjóga oktató. A jóga több mint 7 éve az életem nélkülözhetetlen része. Csodálatos volt az első találkozásunk. Akkoriban nagyon nehéz időszakon mentem keresztül, a 3 kisgyermekem nem mindennapi kihívások elé állított és éreztem, hogy nagy szükségem lenne valamire, amiből testem-lelkem-szellemem fel tud töltődni. Ekkor jött az életembe a jóga. Elmentem egy jógaórára. Akkor, ott, megtaláltam, amit kerestem. Azt, hogyan lehet újjászületni 1,5 óra alatt. Mindez 2013 tavaszán történt, itt szerettem bele a jóga világába és lettem megszállott gyakorló. Majd 2017-ben végeztem el a gyermekjóga oktató képzést, hogy a gyermekeknek is átadhassak valamit ebből a csodából, 2018-ban pedig hatha jóga oktató lettem, és 2019-ben a Jin jóga oktató képzést is elvégeztem, hogy a felnőtteknek is közvetíthessek valamit a felkelő nap sugaraival jógázás életérzésből. Az illóolajok szerelmese is vagyok, így gyakran támogatom meg az óráimat csodás illatukkal, energiájukkal.”

Szeretettel várunk:
Anita & Gabi & Judit