A stúdió

Stúdiónk 3. kerület zöld övezetében a Duna-parton a Holiday Beach Hotel welnes részlegén helyezkedik el. Csendes, madárcsicsergős környék,friss levegő jó megközelíthetőség, ingyenes , zárt és őrzött parkoló vár a stúdió mellett, akár autóval akár kerékpárral érkezel. 

 Egy olyan hely volt az álmom, ahol a pillanatban lehetünk, ahol számít az egyén, ahol törődünk veled, ahol minőségi szolgáltatásokat nyújtunk. Végtelenül kedves szakmailag kiemelkedő jógaoktatók várnak és terápiás minőségű Doterrás illóolajokkal és tibeti hangtálas relaxációval emeljük még magasabb szintre a jógagyakorlásodat.

A Napcsillag jógastúdió elindulása maga volt a csoda, mintha angyali szárnyakat és segítőket kaptam volna. Nem volt akadály, nem volt eldöntendő kérdés, nem volt nehézség, csak feladatok voltak, fejlődési a tanulási lehetőségek, és csak áramlás volt. Minden támogató, könnyedén sikló, alakuló, és a végén formát öltő. Nem könnyű valami teljesen újba belevágni, de megéri. Meghoztam egy döntést és cselekedtem, jól döntöttem. Azt kívánom neked is: Légy bátor és állj ki magadért! És merj meghozni döntéseket, amiket utána átviszel cselekvésbe is! Mert dönteni csak így lehet. Ahhoz, hogy meglépd azon dolgaid amik majd előre visznek, ahhoz mindig, az itt és a most-ban kell dönteni, és cselekedni is vele párhuzamosan! Cselekedtem és most itt vagyok a Napcsillag jógastudióban. Fantasztikus kollégáimmal sok szeretettel várunk jógaóráinkon. 

Takács Anita a Napcsillag-Hangutazás alapítója