Bemutatkozás

A nevem Takács Anita a Napcsillag jógastudió megálmodója és szakmai vezetője vagyok. Hosszú és kacskaringós utat jártam be, mire ráleltem a jógára, erre a hihetetlenül izgalmas útra, amellyel elindultam önmagam felé. 2012-ben kezdtem el jógázni azóta a  lételememmé vált a jóga .Éreztem, hogy amit ezáltal a mozgásforma által kapok, azt szeretném átadni másoknak is. Mindig is vágytam egy segítő, egy hasznos munkára, mellette a nyugalomra, a harmóniára, a szeretetre, itt mindez megvalósult. Szuper érzés, hogy olyan szakmám van ami nem leépít, hanem feltölt és napról -napra egészségesebb leszek tőle. Jógaoktatással és doterrás illóolajok tanácsadásával 2016 óta foglalkozom. Emelett  csoportos hangfürdőket és egyéni hangtál kezeléseket is tartok.

Tudásszomjam végtelen a jóga minden ága érdekel. Elvégeztem a hatha jóga, a yin jóga, az ariel silk/ tisu jóga, a gyermek és családijóga oktatói képzéseket, majd a kismama és babás jógaoktatói képzést és a hot jóga átfogó képzést is. Mindezek mellett tovább képzem magam folyamatosan nem csak a jógában hanem az illóolajak és a hangtálak világában is. Mindegyik képzést imádtam, rengeteget tanultam, felejthetetlen élményekkel gazdagodtam és egyre jobban azt éreztem, hogy, Igen a helyemen vagyok, megtaláltam amit keresek az életfeladatomat, az utamon járok. Nekem ez a hivatásom. Mindenki valamilyen céllal érkezik a földre, ha valaki olyan szerencsés mint én, akkor abban kiteljesedik. Én megtaláltam, imádom amit csinálok és remélem életem végéig taníthatok. Mindent szeretek ami természetes módon gyógyít. Két gyönyörű nagylányom van. 

Fontos számomra ,hogy gyengéden és természetesen óvjuk testünket , lelkünket =EGÉSZségünket. A hivatásomban és az otthonukban is előszeretettel és szuper tapasztalatokkal alkalmazom az eszenciákat. Fantasztikusan megváltoztatták az életminőségünket, nem csak a testi de az érzelmi életünk minőséget is. A jóga, a hang és az illatok rengése erősítik egymást, de külön-külön is fantasztikusak és van bennük valami közös,  képesek visszaadni a test és a lélek egyensúlyát és mind a három emeli a rezgésszintünket. Amikor megérkezünk  a matracunkra, egy teljesen más világba csöppenünk, a jelen pillanatba. Ha szeretnéd megtapasztalni, te is ezt a csodát, amikor a test a lélek és a szellem harmóniában van, gyere el és jógázz velem a Napcsillag jógastudióba!

Mit szeretek a legjobban a jógaórák tartásában?

Minden alkalommal hihetetlenül feltölt, amikor látom az emberek arcán gyakorlás közben és a  végén is, hogy mennyire jól esett nekik a mozgás és a légzés. Boldogsággal tölt el, hogy rátaláltam, illetve rám talált a jóga és másoknak is segíthetek ezáltal jobbá tenni az életüket. Nagyon szeretek tanítani. Úgy érzem, hogy ilyenkor megáll az idő , mindenki leveheti az álarcait , leteheti  a batyujait. Elengedheti a problémáit, kikapcsolhatja a mobilját, félre teheti feladatait és az lehet aki. Nem számít ki honnan érkezett ide, mindenki eggyé válik önmagával, egyesülnek a csapat energiái, elindul az áramlás, a fejlődés, a légzés az elengedés és a töltekezés. Szeretem ezt az egészet átélni a csapattal, fantasztikus látni, ahogyan mindenki fejlődik napról-napra . Egy közös úton járunk, de mindenki önmaga felé tart. Hiszek a pozitív gondolkodásban,  a gondolatok teremtő erejében, a vonzás törvényében és, hogy bármi is történik velünk az csak a javunkat szolgálja. Minden amit mi nehézségnek hiszünk, azok csak feladatok és  bármilyen nehéznek is tűnik megtudjuk oldani. Hiszek a test és az elme feletti hatalomban és abbsn is, hogy a betegségeket mi idézzük elő és mi vagyunk azok is, akik képesek vagyunk meggyógyítani önmagunkat. Azt gondolom, hogy az élet olyan amilyenek látjuk és az él, aminek  mi életet, energiát adunk. Hálás vagyok azoknak az embereknek akik eljönnek az órákra. Jó látni, hogy egyre többen ezen az úton járnak. Én soha sem feledem honnan indultam és csak biztatni tudok mindenkit, hogy bármennyire is nehéz és hihetetlen, de a test napról -napra hajlékonyabb és ügyesebb lesz ha rendszeresen gyakorolunk és vele együtt erősödünk mentálisan is.

Mit jelent nekem a jóga?

Kapcsolódás önmagamhoz, testi-lelki fejlődés. Megtanultam általa elcsendesedni, figyelni magamra és másokra, türelmesnek lenni, koncentrálni, a jelen pillanatban élni, de ami a legfontosabb SZERETNI és ELFOGADNI ÖNMAGAM! Rájöttem, hogy nem akkor vagyok szabad amikor azt csinálom amit akarok, hanem akkor vagyok szabad amikor nem csinálom amit nem akarok.

Szeretném, ha te is rálelnél ezekre a csodálatos kincsekre a jóga órák által!