Tanáraink

Szolnok Judit

Szolnok Judit

Sziasztok !

Szolnok Judit vagyok, felnőtt- és gyermekjóga oktató. A jóga több mint 7 éve az életem nélkülözhetetlen része. Csodálatos volt az első találkozásunk. Akkoriban nagyon nehéz időszakon mentem keresztül, a 3 kisgyermekem nem mindennapi kihívások elé állított és éreztem, hogy nagy szükségem lenne valamire, amiből testem-lelkem-szellemem fel tud töltődni. Ekkor jött az életembe a jóga. Elmentem egy jógaórára. Kiderült, hogy az oktató lány egyenesen Indiában tanulta a jógát, az óráit pedig egy családi háznál tartotta egy meseszép zen-kertben, korán reggel, a felkelő napsütésben. Akkor, ott, megtaláltam, amit kerestem. Azt, hogyan lehet újjászületni 1,5 óra alatt. Mindez 2013 tavaszán történt, itt szerettem bele a jóga világába és lettem megszállott gyakorló. Majd 2017-ben végeztem el a gyermekjóga oktató képzést, hogy a gyermekeknek is átadhassak valamit ebből a csodából, 2018-ban pedig hatha jóga oktató lettem, és 2019-ben a Jin jóga oktató képzést is elvégeztem, hogy a felnőtteknek is közvetíthessek valamit a felkelő nap sugaraival jógázás életérzésből. Az illóolajok szerelmese is vagyok, így gyakran támogatom meg az óráimat csodás illatukkal, energiájukkal.

Várlak szeretettel online óráimon a Napcsillag Jógastúdióban! 

Kemény Anna

Kemény Anna

Kiskorom óta fontos része az életemnek a sport és a tánc. Többféle műfajban és sportágban kipróbáltam magam. A jógával a szerelem 2013-ben kezdődött, amikor rendszeresen el- kezdtem jógaórákra járni, és észrevettem magamon testi, lelki jótékony hatásait.  Onnantól kezdve szenvedélyemmé vált, és igyekeztem minél több óratípust megismerni, hogy nagyobb rálátásom legyen. Úgy éreztem, annyira a részemmé vált, hogy eldöntöttem, oktatni is szeretném, ezért elvégeztem a Hatha jóga oktatóképzést. A jóga mellett rátaláltam a másik nagy kedvencemre, a Hot Pilátesre. Emlékszem, az első óra után fogalmazódott meg bennem, hogy: Ez az, amit szeretnék! Minden megvan benne, amit kerestem egy edzésen: erősítő és kardió gyakorlatok, fejleszti az állóképességet és a kitartást. Megtanít az önmagam iránti türelemre és tiszteletre.
A Power Interval óráimon ezt a vonalat viszem tovább, pörgősen, olykor újdonságokkal színesítve, ahol mindenki kicsit feszegetheti a határait.

A Power Interval egy magas intenzitású, szabad testsúlyos mozgásforma, amiben az erősítő és kardió jellegű gyakorlatok harmonikusan váltják egymást.  Rendkívül jól fejleszti az állóképességet, és a kitartást. Az órán fontos szerepe van a légzésnek. Segíti a gyakorló figyelmét a jelenben és magán tartani, ezáltal jobban tudja feszegetni, tágítani a határait is. Ez a fajta edzés komplex hatású,mert a zsírégetés mellett , erősíti az izmokat és segít, hogy  formásabbá, definiáltabbá váljanak. Az aktív mozgás után, nyújtással és egy rövidebb relaxációval, megnyugtatjuk és lecsendesítjük  a szervezetet.

Szeretettel várlak az óráimon!️

Anna

Horváth Zoltán

Horváth Zoltán

Horváth Zoltán hatha jóga, gerincjóga , power jóga , flow és yin jóga oktató, jógamozgásterapeuta és sportedző, emelett oktatóképzéseket tart  és táborokat szervez.

Egészen korán, fiatal koromban könyvek útján kerültem kapcsolatba a jógával, majd később az első gyakorlati tapasztalás után a mindennapjaim részévé vált a jóga. 2009-ben elvégeztem a Gerincjóga oktató és Sportedző képzést, majd folytattam a tanulmányaimat több irányzatban is. 2010-2015-ig a Gerincjóga oktatóképzésben oktatóként vettem részt. Azóta is rendszeresen tartok jógaórákat, magánórákat, tanfolyamokat, alapképzéseket és oktatóképzéseket. A nálam végzett oktatók gyakorlatias jól használható tudás birtokában indulnak el saját útjukon. Óráimon fontosnak tartom a megfelelő testtudat kialakítását, a test harmónikus fejlesztését, az ászanák egyénre szabott pontos kivitelezését, a helyes légzés elsajátítását, a belső figyelem felébresztését, és a relaxációra való képesség fejlesztését. Kezdő jógázóknál nagy hangsúlyt fektetek az alapok elsajátítására, a folyamatos fejlődésre.

rIMG_4933

Forgács-Kovács Petra

Forgács-Kovács Petra vagyok, (hatha, kismama és baba mama) jógaoktató, feleség és két kisfiú anyukája. Művelődésszervező illetve kommunikáció szakos bölcsész diplomám van, rendezvényszervezőként dolgoztam, majd a jóga szépen lassan bekúszott az életembe. Életem első jógaóráján 2010 tavaszán vettem részt . Az óra után (amit meglepetésemre meglehetősen nehéznek találtam) egyszerre éreztem magam fáradtnak és frissnek, kiegyensúlyozottnak és boldognak. Úgy éreztem végre megtaláltam a nekem való mozgásformát, minden szempontból.
A jóga sokkal több, mint egy sport – a testen túl a lelket is formálja. Az évek során gyakoroltam bikram, astanga, hatha, gerinc és kontakt jógát is. 2014-ben kezdtem el azt érezni, hogy én is szeretnék oktatni. Az akkori csodálatos tanárom terelt a kismama jóga irányába, és még abban az évben – mit ad isten -, az oktatóképzésen már kisfiammal a pocakomban vettem részt. Azóta pedig már a hatha jógaoktató képzést is elvégeztem, hogy minél több embernek átadhassam a tudásomat. Szeretem látni hétről-hétre a változást azokon, akik az óráimra ellátogatnak, az utat amit a jóga által bejárnak. Igyekszem minden tudásomat átadni gyakorlati és elméleti értelemben is és szívvel-lélekkel oktatni azokat, akik eljönnek hozzám.”

Facebook oldalam:
www.facebook.com/mamastejoga

Instagram:
mamastejoga