Hangfürdő – mi vár Rád?

A hangfürdő egy csodálatos lehetőség arra, hogy a hangok, rezgések ereje által a napi rohanó, stresszel teli világban megpihenjünk, kikapcsolódjunk.

A hangok, rezgések segítségével feltöltődünk, és elengedjük mindazt, ami már nem szolgál minket. Nagyszerű alkalom ez fáradtság, régi energiák, blokkok, feszültségek elengedésére, valamint energiáink erősítésére. Béke, harmónia, töltöttség állapotába kerülhetünk, és meghallhatjuk a bennünk lévő csendet, valamint intuíciónk hangját, ha szeretnénk.

A hangfürdő csoportos együttlét, a tapasztalás viszont mindenki számára egyedi. Az élmény minden alkalommal más és más lehet, ez a testi-lelki állapotoktól függően változik. Javasolt azoknak, akik több harmóniára, több örömre vágynak, akik nehezen lazulnak el, aggodalmaskodnak. Azoknak, akik szabadulnának lelki terheiktől, sőt változások idején is segít. Nagyszerűen eszköz meditáció kiegészítésére is.

Mi vár rád a hangfürdő alatt?

Mély relaxáció és gyógyulás. Lefekszel, betakarózol és engeded, hogy a gong, hangtálak és egyéb hangszerek gyógyító vibrációja eljusson hozzád.

Fontos, hogy a test ellazult állapotba kerüljön, hogy a rezonancia akadálytalanul áramolhasson a testbe, elmébe, lélekbe. A gongot, hangtálakat megszólaltatva testünk felveszi annak rezgését, beindítja öngyógyító folyamatait. A gong hangjaiban fürödve az emberek rövid idő alatt megnyugszanak, megszabadulnak a stressztől, az izomtónus feszültsége oldódik, a légzés szabályossá válik, a test hőmérséklete alacsonyabb lesz, megszűnik a káosz, a negativitás, az ellenállás.

A hangfürdő után:

Adj magadnak időt, hogy integrálni tudd a tapasztalatokat, energiákat, mielőtt visszatérsz a napi tevékenységedhez. Pihenj, légy csendben, engedd meg magadnak, hogy a gyógyító energiák mélyen hassanak benned. Igyál sok vizet, hogy segítsd a méregtelenítési folyamatokat és a gyógyulást, amit a rezgések elindítottak benned.

Várlak szeretettel 

Bejelentkezés

További bejegyzések

Légzés

Mire jó a váltott orrlyukú légzés?

Az ida és pingala nadik tisztítása, harmonizálása és a szusumna aktiválása a nadi sodhana gyakorlat segítségével A pránajáma gyakorlatok között kiemelt fontosságú a nadi sodhana

Hangfürdő

Hangfürdő – egy csodálatos utazás

Hogy mi történik egy hangfürdőn? Szerintem varázslat!  Csodálatos utazásban lehet része annak aki részt vesz egy hangfürdőn. Az elcsendesedés a hangtálak csodás rezgése által lesz

Hangfürdő

Látni a hangot

A gong csodálatos hangzását a fülünkkel halljuk, a testünkkel, lelkünkkel érzékeljük és mostmár láthatjuk is  Megszületett egy olyan program, amely képes a hangokból egyfajta “Hang