Hot Pilates

KÉRLEK GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, HOGY időpontot foglalj!

Nagyon sok szeretettel várlak benneteket a HOT PILATES óráimon!

Nézzük csak meg jobban, hogy mit is ad egy ilyen óra amellett, hogy vidám, pörgős zenék világában 60 percen keresztül átmozgatjuk a testünk minden egyes pontját „trópusi környezetben”.

A Pilates elsődleges célja a core (törzs) izmainak megerősítése. Így hatással vagyunk a napfonatcsakrára, ahonnan az életerőt merítjük.
Tudtátok, hogy a hasi tájon nagyon sok feszültséget tárolhatunk el, amit ennek a területnek az aktivizálásával oldani tudunk? Ezt a pilates légzéssel különösen tudjuk fokozni, mivel a tüdő erősítése mellett, nagyon jó stresszoldó hatása is van.

A mosoly és a nevetés elengedhetetlen részei az óráknak.
Ezek nagyon sok boldogsághormont szabadítanak fel. Az endorfin hozzájárul az idegrendszerünk hatékony működéséhez, a jó közérzetünkhöz és természetesen a boldogságérzethez is. Emellett erősíti az immunrendszert, csökkenti a stresszt, sőt még az öregedést is lassítja.

De mit érne mindez a Csoport nélkül?
A csoportban végzett mozgás és az oktató követése aktiválja a tükörneuronokat. Ez a rendszer egy a napjainkban felfedezett ideghálózat, ami szerepet játszik a mozgás utánzásában és az együttérző-képesség fejlesztésében. A közösen átélt órai élmények pozitívan hatnak testünkre és lelkünkre egyaránt. A csoport támogató ereje elengedhetetlen minden gyakorlás során. Így megtanuljuk itt „kicsiben”, hogy a határainkat feszegetve mindenre képesek vagyunk együtt és egyénenként is.

Bejelentkezéshez és az órarend megtekintéséhez kattints az alábbi gombra!