Jógakerekes óra

KÉRLEK GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, HOGY időpontot foglalj!

Ezen az órán jógakerékkel fogunk gyakorolni, lesznek erősítések és nyújtások, illóolajokkal támogatjuk a folyamatokat és hangtálas vezetetett relaxációval töltekezünk az óra végén.

Mire számíthatsz?
Finom illatok, lágy zene, erősítések, aktívabb nyújtások, de lesz amelyekbe könnyebben bele tudsz majd lazulni a jógakerék segítségével, lesz fordított testhelyzet is mely, egy igazi ászana élménnyé válik majd, az órát hangtálas vezetett relaxációval zárjuk majd.

Mi a jógakerék?
Maga a kerék egy 33 cm átmérőjű, kemény rendkívül erős ABS anyagból készült eszköz, amin egy környezet barát TPE anyagból készült habszivacs réteg is található.

Mire jó a jógakerék?
A nehezebb pózoknál a kerék alátámaszt, védve a derekat és átnyújtva a gerincet, erősíteni is lehet vele. Szinte a test összes izmát segítségül kell hívni ha meg akarunk állni a keréken. Egyaránt edzi a hasizmokat, hátizmokat, lábizmokat és a farizmokat.

  • Erősíti a mélyizmokat, fejleszti az egyensúly érzéket, idegrendszert
  • Fokozza a nyújtó hatást, segít belemélyedni egy-egy pózba
  • Segíti az izmok regenerálódását
  • Kiválóan alkalmas a mellkas nyitására, a hátrahajlások gyakorlására, illetve fejlesztésére, segítségével erősíthető az egész törzs, segít a hát, váll és csípő lazításában, és az egyensúly fejlesztésében.

Mire lehet használni ezt az eszközt?

  • Kiváló nyújtáshoz, gerinc és a váll fájdalmak enyhítésére.
  • A kereket érdemes akkor is használni, ha fáj a hátad, a derekad. Nagyon jól át tudja masszírozni a hátizmokat és a derekat.
  • A jóga kerék által nyújtott alátámasztásnak köszönhetően a nehezebb haladó szintű ászanák is könnyedén elvégezhetőek kezdők számára is biztonságosan.

A jógakerék jótékony hatásai:

-Enyhíti a hát alsó részének terhelését
– Nyitja a mellkasát
– Kinyitja a csípőt
– Nyújtja a combfeszítő izmokat és kíméli a térdet
-Nyújtja a horpaszt
-Enyhíti a feszültséget, és a fej/nyak fájdalmát

A jógaóra 120 perc lesz.
Ára: 5,500 Ft
Bérlettel: alkalom+3000 ft

Gyere el, próbáld ki!
Várlak szeretettel!
Anita

Bejelentkezéshez és az órarend megtekintéséhez kattints az alábbi gombra!