A tömjén

Amit az onkológusok nem mondanak: az igazság az illóolajok rákellenes hatásáról.

A tudósok egyértelműen bebizonyították, hogy bizonyos illóolajok meggátolják a rák terjedését és képesek csökkenteni a daganatos sejtek méretét, sőt sok esetben el is pusztítani azokat.

Az egészséges test, tetőtől talpig, jellemzően 62-78 MHz-en rezeg, míg a betegség ennél alacsonyabb rezgésnél 58 Hz-nél kezd jelentkezni.
A kutatók az általános test és az arra gyakorolt hatások rezgésszámát vizsgálva jöttek rá arra, hogy például egy csésze kávétól az átlagos frekvencia 66 MHz-ről mindössze 3 másodperc alatt 5 MHz-re esett le, és három napig tart a szervezet küzdelme, hogy visszatornázza a rezgésszámot az eredetire.

Más tanulmányok szerint a negatív gondolatok is képesek átlagosan 12 MHz-zel csökkenteni a rezgést.

De mivel lehet felfelé vinni a rezgésszámot?

Néhány illóolajjal!
A tanulmányban a jelenleg használatos legnépszerűbb illóolajakat is megvizsgálták (mint a menta, gyömbér, citrom, grapefruit, jázmin, levendula, kamilla, kakukkfű, rózsa, fahéj), hogy megvizsgálják, felhasználhatók-e ezek az olajak a rák elleni küzdelemben.
Bruce Tainio a Washingtoni Egyetem tanszékének műszaki vezetője kifejlesztett egy olyan eszközt, melyen mérni lehet az illóolajok és az emberek frekvenciáját, valamint a frekvenciák és a betegségek kapcsolatát.

Tömjén olaj, a rákgyilkos– A tömjén elválasztja a rákos sejt „agyát” a „testétől”, és megállítja a sérült DNS-kódok terjedését. A tömjénolajban olyan vegyületek vannak, amelyek képesek arra, hogy felszámolják a rákos sejtek kialakulásának fejlődést, valamint megöli azokat, az egészséges sejteket érintetlenül hagyva – mondja dr. Suhail

Az illóolajokat külsőleg és belsőleg is lehet alkalmazni. Külsőleg az érintett területre felkenve, belsőleg a nyelv alá csepegtetve.
Külsőleg néhány cseppet

  • problémás területre kenni,
  • bőrön keresztül: masszázzsal bevinni (masszázsnál illóolajat a vivőolajba elkeverni ezt illóolajos masszázsnak hívják, a másik mikor csak az illóolajat viszik fel a testre ezt Aromatouchnak hívják, borogatás) a bőrünkön keresztül a perifériás keringésbe kerül.
  • szauna: ebben az esetben aromatikusan is hat, és a bőrön keresztül is felszívódik.
  • fürdővízbe téve
  • néhány cseppet a talpra, bokára vagy csuklóra csepegtetve

Illatos napot!Szeretettel: Anita 

További bejegyzések

Légzés

Mire jó a váltott orrlyukú légzés?

Az ida és pingala nadik tisztítása, harmonizálása és a szusumna aktiválása a nadi sodhana gyakorlat segítségével A pránajáma gyakorlatok között kiemelt fontosságú a nadi sodhana

Hangfürdő

Hangfürdő – mi vár Rád?

A hangfürdő egy csodálatos lehetőség arra, hogy a hangok, rezgések ereje által a napi rohanó, stresszel teli világban megpihenjünk, kikapcsolódjunk. A hangok, rezgések segítségével feltöltődünk,

Hangfürdő

Hangfürdő – egy csodálatos utazás

Hogy mi történik egy hangfürdőn? Szerintem varázslat!  Csodálatos utazásban lehet része annak aki részt vesz egy hangfürdőn. Az elcsendesedés a hangtálak csodás rezgése által lesz